Yeni kayıtlarla ilgili bilgi için BURAYA tıklayabilir, sorularınız için 0533 810 57 81 numaralı telefondan Suzi Hnm’ı arayabilirsiniz.

2023 – 2024 Karne Töreni

Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere İyi Tatiller Diliyoruz

2023 - 2024 Eğitim-Öğretim yılı tüm seviyeler için gerçekleşen karne törenleriyle sona erdi.

14 Haziran günü, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının  son gününde Silüet Salonunda Hazırlık, L1, L2, L3 karne törenleri gerçekleşti. Her seviyenin töreninde ilgili seviyenin Müdür Yardımcısı ve derslerine giren öğretmenler sahneye çıkarak, sınıflarının not ortalaması en yüksek ilk üç öğrencisine başarı belgelerini verdi. 

Her törenin sonunda ilgili seviyenin Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürü Sébastien Masin seviyenin en yüksek not ortalamasına sahip üç öğrenciyi sahneye davet ederek kendilerini tebrik etti. Ayrıca yıl boyu hiç devamsızlık yapmayan öğrencilere ve okul içi ve dışında katıldığı etkinlikler ve davranışlarından dolayı her seviyeden bir öğrenciye onur ödülü verildi.

Törenler süresince, aralarda müzisyen öğrencilerin performansları etkinliğe renk kattı. Öğrencilerimiz Anne- Marie David’den Dalida’ya, Slimane’den Barbara Pravi’ye kadar fransız ve frankofon sanatçılardan seçtikleri zengin repertuvarlarını içeren performansları salonda coşkuyla alkışlandı. 

Öğrenciler heyecanla bekledikleri bu törenin sonunda sınıflarına dağılarak karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimizi yıl boyunca gerçekleştirdikleri başarılı çalışmaları için tebrik ediyor, çok güzel bir yaz diliyoruz.

Eylül’de görüşmek üzere!

Seviyelerin ilk üç öğrencileri: 

Hazırlık     1. Maya KOCABAŞ 2. İrem Melek BAYRAK  3. Derin ERSİN

L1               1. Ela ZORER  2..Eylül Ece ERDEM  3. Ece YAŞLI

L2              1. Chenxi YOU    2. İpek GÖKSEL  3. Bade ALTUN

L3              1. Deniz Ali DOĞAN  2. Eyşan ÖZBAŞ  3. Nil Ayça BUDAK

L4              1. Eylül ALEV 2. Zeynep YILMAZ 3. Ceren Duru ÖZKANLI

X